Analitična hiša Dun & Bradstreet je ZARJI ELEKTRONIKI d.o.o. ponovno podelila CERTIFIKAT PLATINASTE BONITETNE ODLIČNOSTI.

Platinasto bonitetno odlična podjetja so tista podjetja, ki najmanj tri leta zaporedoma dosegajo najvišji razred zlati AAA in dosegajo najvišje mednarodne standarde poslovne etike. Izjemna plačilna disciplina je pomembna za zdravje vsakega podjetja, zato je ključno ohranjati tradicijo v doseganju standardov AAA in s tem vzdrževati dobro finančno kondicijo. Zarja Elektronika d.o.o. je dobitnica platinaste plakete že tretje leto zapored.

Podjetja, ki izkazujemo bonitetno odličnost, predstavljamo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji, tako strankami, kupci, dobavitelji, kot tudi zavarovalnicami, bankami ter drugimi poslovnimi partnerji.

Podjetja, ki so tekom let dosegala in izkazovala konsistenco uspešnosti poslovanja, so se v letih 2020 in 2021 znašla pred velikimi izzivi. V Sloveniji je v letu 2021 med vsemi 217 359 registriranimi podjetji platinasto bonitetno odličnost doseglo zgolj  3,7 % podjetij.

Platinasta izdaja predstavlja posebnost in prestiž ter hkrati najvišje možno priznanje poslovne odličnosti, ki jo Dun & Bradstreet podeljuje na evropski ravni.

2024-05-16T17:53:21+02:00 6. maja, 2022|